Nieuwe vooruitstrevende projecten om trots op te zijn!

Voor een zeer grote en nog jaren durende opdracht voor Londen (GB) zoeken wij per direct diverse monteurs en kitters. De werkloca-
tie zelf is in Veldhoven (NL)

  • Home > Nieuwe vooruitstrevende projecten om trots op te zijn!

Nieuwe vooruitstrevende projecten om trots op te zijn!

Huidige projecten:

GVI heeft onlangs gewerkt aan het project; “DE ZALMHAVEN” te Rotterdam. Dit is een hoogbouwproject bestaande uit 3 woontorens. Twee van deze torens zijn circa 70 meter hoog. GVI monteerde van eind 2019 tot begin 2021 (!) alle 1724 stuks aluminium kozijnen en glas van de derde en hoogste toren. Deze “High rise” toren is maar liefst 215 hoog en is meteen met zijn 62 verdiepingen de hoogste woontoren van de Benelux!

Momenteel werkt GVI aan een groot project in Genk (B). Daar monteren wij 915 stuks aluminium kozijnen en mooie goudkleurige aluminium beplatingen in 450 prefab HSB elementen. Dit project heet “Op Dreef” en is bestemd voor de bouw van 629 nieuwe studentenwoningen in Utrechtse Overvecht.

Eind april gaat GVI starten aan de renovatie van het UMC ziekenhuis te Amsterdam! De aankomende 3 jaren (tot en met eind 2023) zullen wij honderden nieuwe aluminium kozijnen, bouwkundige stelkozijnen en diverse grote vliesgevels monteren.

Voor dit project UMC Amsterdam zoeken wij nog een aantal ervaren en enthousiaste monteurs. Bij interesse kan men zich aanmelden op de wervingspagina van deze website.

Londense Projecten afgerond:

GVI is medio 2014 gestart aan de montage van kozijnen en glas voor de vele en luxe woontorens in Londen (GB). Dit project heeft de naam London City Islands: een zeer fraai gebied van 12 hectaren gelegen aan de rivier The Thames in London recht tegenover The O2 Arena en vlakbij Canary Wharf; het grote, financiële centrum dat nog volop in ontwikkeling is, in het district Tower Hamlets.

Hier werd een soort “Mini Manhattan” gecreëerd door middel van schitterende woon-appartementen in fraaie kleuren. Inmiddels hebben we de montage van aluminium kozijnen met glas, hekwerken, etc in deze gebouwen afgerond. Wilt u nog eens terugkijken?

Zie film op Youtube: London City Islands by Ballymore!

SOLLICITEREN VOOR DEZE FUNCTIE?

  • Vul uw gegevens in :

  • Sleep je bestanden hier of