(Ver)bouwen

HEEFT U BOUWPLANNEN?

Ook dan is GVI uw ideale partner! Wij werken voor bedrijf en particulier.
Bijvoorbeeld voor het bouwen van een kantoorpand, winkel of diverse soorten woningen.

Ook voor het realiseren van kleinere projecten zoals bijvoorbeeld het bouwen van garages, overkappingen, dakkapellen, en andere kleine bouwwerken staan wij voor u klaar.

Naast nieuwbouw zijn wij ook gespecialiseerd in alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het vergroten van uw woning door middel van aan-of uitbouw en de volledige verzorging van alle benodigde materialen en werkzaamheden, zoals het metselwerk, leveren van kozijnen en glas, stucwerk, schilderwerk, (vloer) verwarming, electra, tegelwerk, etc.

Tevens zijn wij uw ideale partner voor renovatie projecten. Indien u bijvoorbeeld uw oude kozijnen vervangen wilt hebben voor schitterende nieuwe kozijnen en isolatie glas of wilt u uw gevelbeplatingen vervangen hebben door nieuwe of heeft u andere wensen? Ook dan kunnen wij u aanbieden om dit voor u te realiseren.

Kortom: heeft u bouw-of verbouwplannen en wilt u dat de werkzaamheden geheel volgens afspraak en naar ieders tevredenheid worden uitgevoerd, neemt u dan beslist contact op met GVI-Bouwafdeling.