Over GVI

GvI is ontstaan uit een lokaal opererend montagebedrijf en groeide uit tot een landelijk erkend bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren en monteren van diverse materialen die aan of in de gevel gemonteerd kunnen worden. Dit kan variëren van allerlei soorten gevelbekleding; denk hierbij aan bijvoorbeeld Eternit beplating , aluminium cassettes en aluminium beplatingen, Trespa beplating, etc. Ook aluminium gevels met bijbehorende beglazingen, aluminium, kunststof en stalen ramen, deuren en zetwerk behoren tot onze producten.

De werkzaamheden van GVI omvatten leveringen en montage van alle gevraagde materialen die voornamelijk nodig zijn voor een gebouw. Tevens verzorgd GVI de volledige projectleiding van start tot aan de oplevering en nazorg.

Doordat GVI inmiddels 25 jaar werkzaam is in de gevelbranche, kreeg het bedrijf sinds de oprichting landelijke bekendheid en heeft het bedrijf zeer veel mooie projecten mogen verzorgen in zowel binnen als buitenland. Momenteel werken wij aan een gigantisch mooi project in Londen! Daar werken wij mee aan de realisatie van vele mooie woontorens op diverse locaties in hartje Londen de aankomende jaren! Op deze site vind u een overzicht wat wij voor u kunnen betekenen.