pic

WELKOM BIJ GVI

Wij heten u hartelijk welkom op onze website! We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

PLAATS: London (GB)

Met gepaste trots tonen wij u onze afgeronde projecten: het vervaardigen van vele woontorens op diverse locaties in Londen. Zie bovenstaande foto’s voor een impressie.

MONTEURS GEZOCHT

Voor diverse nieuwe projecten zoeken wij nog diverse geschikte monteurs. Zie onderstaande VACATURE/WERVINGSPAGINA en meldt u nu aan!

Projecten in Londen gereed.

In de loop der jaren is GVI uitgegroeid tot een ervaren bedrijf van montage-en gevel professionals. Door hechte samenwerkingen met de meest vooruitstrevende Nederlandse aluminium gevelbouwers, hebben we reeds vele mooie opdrachten voor Nederland, België en Groot-Brittannië mogen realiseren. De schitterende opdrachten in Londen zijn gereed, aan alle goede komt een einde. GVI heeft voor haar opdrachtgever circa 12.000 stuks kozijnen gemonteerd in de prefab elementen voor de projecten in Londen! Na de Londense projecten heeft GVI zich weer gericht op de Nederlandse én Belgische projecten. GVI heeft naast diverse vervolg projecten in de prefab gevelbouw ook weer de traditionele bouwprojecten in de orderportefeuille.

 

Kijk voor impressies naar onderstaande video’s: