pic

WELKOM BIJ GVI

Wij heten u hartelijk welkom op onze nieuwe website! We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

PLAATS: London (GB)

Met gepaste trots tonen wij u ons huidige project: het vervaardigen van vele woontorens op diverse locaties in Londen! Zie bovenstaande foto’s voor een impressie.

MONTEURS GEZOCHT

Voor deze gigantische opdracht zoeken wij nog diverse geschikte monteurs. De werkzaamheden hiervan zijn voornamelijk in Veldhoven. Zie onderstaande VACATURE/WERVINGSPAGINA en meldt u nu aan!

GVI GAAT OVERZEE!

In de loop der jaren is GVI uitgegroeid tot een ervaren bedrijf van montage-en gevel professionals. Door hechte samenwerkingen met de meest vooruitstrevende Nederlandse aluminium gevelbouwers, hebben we reeds vele mooie opdrachten in Nederland en België mogen realiseren. Tegenwoordig gaat GVI ook overzee en werkt momenteel aan diverse schitterende opdrachten in Londen: London City Islands en Royal Wharf!

Aan deze opdrachten werken wij samen als een van de drie vaste partners mee in een hecht samenwerkingsverband. In deze groep van samenwerkende partijen levert de ene partij de prefab sandwich betonelementen, de andere partij levert de kozijnen en glas en de derde partij uit onze groep verzorgt de montage en de projectleiding aan een grote opdrachtgever in Engeland! Deze opdracht loopt de aankomende jaren nog door. Deze kant en klare prefab beton elementen worden in Nederland (Veldhoven) vervaardigd en getransporteerd per vrachtwagen en gaan met de boot naar Londen. Daar worden ze als “Domino steentjes” opgestapeld tot schitterende woontorens in hartje Londen!

Kijk voor impressies naar onderstaande video’s: